Schatting van uw pand

Beschikbare ruimte

Hoe is uw woning ingericht en welke ruimte is er beschikbaar?

Stap 2/6

De kenmerken van de woning (1)

Wat zijn de kenmerken van uw woning?

Stap 3/6

De kenmerken van de woning (2)

We hebben meer details nodig, een paar vragen...

Stap 4/6

Renovatiegegevens

Vertel ons meer over de renovaties die aan uw woning zijn uitgevoerd.

Stap 5/6

Eigenaar informatie

Hoe kunnen we contact met u opnemen?

Stap 6/6

Het formulier kon niet worden verzonden, probeer het later opnieuw.

Vraag ons om een schatting van u huis in Brussel te maken

TRIANON INVEST IMMOBILIÈRE Ukkel en Anderlecht stellen hun gratis expertise ter beschikking om uw eigendom in Brussel en zijn voorsteden te evalueren.

Bedankt

Uw gegevens zijn verzonden!

Bedankt voor uw waardevolle informatie! Een medewerker neemt snel contact met u op om uw gratis schatting zo snel mogelijk te preciseren.

TRIANON INVEST IMMOBILIERE maakt een gratis schatting van uw woning in Brussel

De makelaars van Trianon Invest beschikken over de nodige vaardigheden om uw eigendom te kunnen schatten. Zelfs op afstand geven onze teams u een nauwkeurige schatting van uw eigendom.

Schatting van een huis

TRIANON INVEST IMMOBILIERE is steeds op de hoogte van de Brusselse vastgoedmarkt en zijn erfgoed. Zo kunnen de makelaars van Trianon u altijd een juiste schatting maken van uw eigendom. Of het nu gaat om een herenhuis, een villa of een andere woning, de criteria die een juiste schatting maken, worden steeds aangepast. Een juiste verkoopprijs is een verkoopprijs die voldoet aan uw verwachtingen en aan die van de potentiële klant. Uw woning zal worden geschat rekening houdend met de prijs per vierkante meter, de leefruimte, aankooptrends en vele andere criteria.TRIANON INVEST IMMOBILIERE realiseert zijn schattingen hoofdzakelijk in het Brusselse gewest, zowel in het stadscentrum als in de perifere gemeenten en in Waals-Brabant. U wilt uw woning schatten? Vul ons formulier in en we nemen snel contact met u op. Of neem direct contact met ons op.

Schatting van een appartement

U bezit over een appartement, een duplex, een loft en u wilt het laten schatten om het te verkopen? U zoekt een professionele dienst die u kan vertellen aan hoeveel uw appartement kan verkocht worden? TRIANON INVEST IMMOBILIERE biedt u een gratis schatting aan! Afhankelijk van de situatie, bepalen de vierkante meters op de grond, de woonruimte, het kadastraal inkomen, zullen de IPI-gecertificeerde makelaars van Trianon Invest een schatting kunnen maken van uw eigendom die verkocht wordt in de stad Brussel.

Als uw appartement in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ligt, neemt u contact op met TRIANON INVEST IMMOBILIERE om een bezoek te regelen en de prijs van uw eigendom te berekenen. Deze gratis dienst wordt aangeboden door het invullen van het contactformulier of door rechtstreeks contact op te nemen met TRIANON INVEST IMMOBILIERE.

TRIANON INVEST IMMOBILIERE

Anderlecht

31 Rue du Potaerdenberg, 1070 Anderlecht
+32 2 520 19 00
info@trianon-invest.be

TRIANON INVEST IMMOBILIERE

Uccle

77 Floridalaan,
1180 Ukkel
+32 2 340 37 07
info@trianon-invest.be

Erkend BIV makelaars

BIV 504.240
BTW: BE 0840.462.537
IBAN: BE41 3630 9571 6610
BIC: BBRUBEBB


Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. (www.biv.be)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
RC professionnelle et cautionnement via AXA Belgium SA – police n° 730.390.160