Schatting van uw pand

Beschikbare ruimte

Hoe is uw woning ingericht en welke ruimte is er beschikbaar?

Stap 2/6

De kenmerken van de woning (1)

Wat zijn de kenmerken van uw woning?

Stap 3/6

De kenmerken van de woning (2)

We hebben meer details nodig, een paar vragen...

Stap 4/6

Renovatiegegevens

Vertel ons meer over de renovaties die aan uw woning zijn uitgevoerd.

Stap 5/6

Eigenaar informatie

Hoe kunnen we contact met u opnemen?

Stap 6/6

Het formulier kon niet worden verzonden, probeer het later opnieuw.

Vraag ons om een schatting van uw huis in Brussel

TRIANON INVEST IMMOBILIÈRE Ukkel en Anderlecht stellen hun gratis expertise ter beschikking om uw eigendom in Brussel en zijn voorsteden te evalueren.

Bedankt

Uw gegevens zijn verzonden!

Bedankt voor uw waardevolle informatie! Een medewerker neemt snel contact met u op om uw gratis schatting zo snel mogelijk te preciseren.

Trianon Invest maakt een gratis schatting van uw woning in Brussel

De makelaars in onroerend goed van Trianon Invest beschikken over de nodige vaardigheden om uw eigendom te schatten. Zelfs op afstand geven onze teams u een nauwkeurige schatting van uw eigendom.

Schatting van een huis

Als u de Brusselse vastgoedmarkt en zijn erfgoed kent, geven de agenten van Trianon u een redelijke schatting van uw eigendom. Of het nu gaat om een herenhuis, een villa of een andere woning, de criteria die een eerlijke schatting mogelijk maken, worden aangepast. Een eerlijke verkoopprijs is een verkoopprijs die voldoet aan uw verwachtingen en die van de potentiële klant. Uw woning zal worden geschat rekening houdend met de prijs per vierkante meter, de leefruimte, aankooptrends en vele andere criteria.Trianon Invest realiseert zijn schattingen hoofdzakelijk in het Brusselse gewest, zowel in het stadscentrum als in de perifere gemeenten en in Waals-Brabant. U wilt uw woning schatten? Vul ons formulier in en we nemen snel contact met u op. Of neem direct contact met ons op.

Schatting van een appartement

U bezit een appartement, een duplex, een loft en u wilt het schatten om het te verkopen? Wilt u een dienst van een professional ontvangen die u kan vertellen hoeveel uw appartement kan worden verkocht? Trianon Invest biedt u een gratis schatting aan! Afhankelijk van de situatie, bepalen de vierkante meters op de grond, de woonruimte, het kadastraal inkomen, door IPI erkende agenten van Trianon Invest de prijs waartegen uw eigendom kan worden verkocht op de stad Brussel.

Als uw appartement in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ligt, neemt u contact op met Trianon Invest om een bezoek te regelen en de prijs van uw eigendom te berekenen. Deze gratis dienst wordt aangeboden door het invullen van het contactformulier of door rechtstreeks contact op te nemen met Trianon Invest.

TRIANON INVEST Anderlecht

31 Rue Potaerdenberg, 1070 Anderlecht
+32 2 520 19 00
info@trianon-invest.be

TRIANON INVEST Uccle

77 Floridalaan,
1180 Ukkel
+32 2 340 37 07
info@trianon-invest.be

Erkend BIV makelaars

BIV 504.240
BTW: BE 0840.462.537
IBAN: BE41 3630 9571 6610
BIC: BBRUBEBB


Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. (www.biv.be)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
RC professionnelle et cautionnement via AXA Belgium SA – police n° 730.390.160