Uw vertrouwen maakt ons wat we zijn: "uw bevoorrechte vastgoedadviseurs"

Met meer dan 10 jaar ervaring in onroerend goed in Brussel en Brabant is TRIANON INVEST IMMOBILIERE een professioneel bureau voor aankoop, verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed.

TRIANON INVEST IMMOBILIERE is veel meer dan een Brussels makelaarskantoor... Wanneer u een beroep op ons doet, kunt u er zeker van zijn dat u profiteert van

 • Kwaliteit van de dienstverlening
 • Een aanbod op maat
 • Een dynamisch, proactief en ervaren team
 • Een gratis schatting van uw woning
 • Ondersteuning bij uw administratieve procedures
 • Moderne communicatiemiddelen (professionele foto's, video's, 360° virtuele tour, digitalisering, etc.)TRIANON INVEST IMMOBILIERE ANDERLECHT & UCCLE

 • 95% Bestandsconversie
 • 45 tot 60 d Gemiddelde verkooptijd
 • 5 tot 6 % Gemiddelde delta tussen de schatting en de verkoopprijs
 • 96% Klanttevredenheidsgraad

REACTIVITEIT, DYNAMIEK EN EFFICIËNTIE

De makelaars van TRIANON INVEST IMMOBILIERE stellen alles in het werk om u binnen de kortst mogelijke tijd een resultaat te garanderen dat aan uw verwachtingen voldoet. Zelfs in delicate situaties (scheiding, echtscheiding, mede-eigendom, erfenis) begeleiden wij u naar het gewenste resultaat.

Onze agenten zullen u in alle discretie adviseren en ondersteunen. Ze gaan met u in de details om u daarna zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Aan uw zijde voeren wij de essentiële taken uit die u toelaten om uw eigendom op een serene en efficiënte manier te verkopen of te verhuren (eengezinswoning, vastgoedbelegging, gebouw voor gemengd gebruik, appartement, loft, studio, werkplaats, garage, ...).

Reactiviteit, dynamiek en efficiëntie zijn de sleutels tot ons gemeenschappelijk succes.
Wacht niet langer, neem contact op met onze agentschappen.


LUISTERVAARDIGHEID EN PROFESSIONALITEIT

Gedurende onze samenwerking staan onze agenten tot uw beschikking om aan uw verwachtingen te voldoen en u te adviseren over wettelijke verplichtingen, financiering, onderhandelingen... Ze luisteren naar de doelen die u zich stelt en voeren ze uit. 

We zorgen voor de administratieve procedures en we ontleden ze, zodat ook u de inzet onder de knie krijgt:

 • Wettelijke verplichtingen: het verkrijgen van PEB-certificaten en elektrische certificaten (keuringsverslag), het afgeven van stedenbouwkundige attesten (via de gemeente), notariële procedures, enz.
 • Financiering: hypothecaire inschrijving, bankopdracht, vrijgave, beheer van het overbruggingskrediet, opschortingsclausule voor het verkrijgen van een lening,...
 • Onderhandeling: snelle notariële akte, onvoorwaardelijke ondertekening van een compromis, verlengd genot van uw eigendom, huidige huurcontract, enz.

Elke woning heeft zijn specifieke kenmerken, elke eigenaar heeft zijn eisen: 

ANDERLECHT, UKKEL, TWEE AGENTSCHAPPEN EN EEN TEAM OM VOOR U TE ZORGEN

Om dichter bij de klanten te staan en hen beter te kunnen begeleiden, heeft TRIANON INVEST IMMOBILIERE een tweede kantoor geopend in de stad Ukkel, aan de prestigieuze Florida Avenue. In deze 140m² grote polyvalente ruimte met een parkeerterrein hebben nieuwe medewerkers plaatsgenomen om u te verwelkomen.

In de tussentijd is het nieuwe commerciële venster van Anderlechtoise geopend in de Potaerdenbergstraat 31, en het is met genoegen dat wij u daar nu ook verwelkomen.

De historische aanpak van TRIANON INVEST IMMOBILIERE, geïnspireerd door de directeur, de heer Obri Alexis, is niet veranderd: naar u luisteren en u adviseren. Voortaan streven meer dan acht medewerkers dagelijks hetzelfde doel na.

TRIANON INVEST IMMOBILIERE is een complementair team dat dagelijks van gedachten wisselt over de uitdagingen van uw vastgoedprojecten in alle Brusselse gemeenten en voorsteden.


Want bij ons ben je meer dan een nummer, 
dit zijn de onze

Anderlecht: +32 2 520 19 00

NIEUWE TECHNOLOGIEËN TOT UW DIENST

We hebben een digitaliseringsstrategie opgezet die ons in staat stelt om uw eigendom de hoogste zichtbaarheid te bieden. Een beroep doen op TRIANON INVEST IMMOBILIERE betekent ook profiteren van onze knowhow op het gebied van marketing en communicatie. U zult profiteren van :

 

 • Precieze verklaringen;
 • HDR en professionele fotosessie; 
 • 360-graden fotoshoots;
 • Mogelijkheid tot virtueel bezoek;
 • Een exclusieve verspreiding van uw eigendom op sociale netwerken;
 • Mogelijkheid om uw woning in augmented reality te presenteren in een gespecialiseerd magazine;
 • Een geprivilegieerde reclamedistributie;
 • ...

Bel ons en je zult overal te zien zijn...

UW TEVREDENHEID, ONZE PRIORITEIT

TRIANON INVEST IMMOBILIERE investeert dagelijks in de opleiding van haar medewerkers om al haar gesprekspartners, zowel eigenaars als kandidaten, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

ONTDEK ONZE LAATSTE VIDEO'S

Schatting

Bezit u eigendommen in Brussel of in de voorsteden? Je wilt het te koop zetten, maar je weet niet wat het waard is? De makelaars van TRIANON INVEST IMMOBILIERE bieden u een gratis schatting aan.

Hoeveel is mijn eigendom waard ?

TRIANON INVEST IMMOBILIERE

Anderlecht

31 Rue du Potaerdenberg, 1070 Anderlecht
+32 2 520 19 00
info@trianon-invest.be

TRIANON INVEST IMMOBILIERE

Uccle

77 Floridalaan,
1180 Ukkel
+32 2 340 37 07
info@trianon-invest.be

Erkend BIV makelaars

BIV 504.240
BTW: BE 0840.462.537
IBAN: BE41 3630 9571 6610
BIC: BBRUBEBB


Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. (www.biv.be)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
RC professionnelle et cautionnement via AXA Belgium SA – police n° 730.390.160