DE BRUSSELSE VASTGOEDBUREAUS VAN TRIANON INVEST IMMOBILIERE


Anderlecht agentschap
Ukkel agentschap

Waarom naar TRIANON INVEST IMMOBILIERE komen?

De ernst en vriendelijkheid van onze makelaars maken van TRIANON INVEST een gewaardeerd makelaarskantoor op de Brusselse vastgoedmarkt. Zoals blijkt uit de opmerkingen van onze klanten, lijkt de effectiviteit van TRIANON INVEST IMMOBILIERE te zijn bewezen.

Reactiviteit, dynamisme en efficiëntie

De makelaars van TRIANON INVEST IMMOBILIERE hebben de gewoonte om al het mogelijke te doen om u een resultaat op tijd en volgens uw verwachtingen te garanderen. Zelfs in delicate situaties (scheiding, echtscheiding, indivision, successies), begeleiden wij u naar het verwachte resultaat.

Onze agenten adviseren en begeleiden u naar eigen goeddunken. Ze zullen in detail naar u terugkeren om u daarna het meest effectief te dienen. Aan uw zijde vervullen wij de essentiële taken om uw eigendom op een serene en efficiënte manier te verkopen of te verhuren (eengezinswoning, meldkamer, gemengd gebouw, appartement, loft, studio's, werkplaats, garages, enz ...)

Responsabiliteit, dynamiek en efficiëntie zijn de sleutels tot ons succes! Wacht niet langer en neem contact op met ons bureel.

Professionaliteit

Tijdens onze samenwerking staan ​​onze agenten tot uwe beschikking om uwe verwachtingen te identificeren en u het beste te adviseren (wettelijke verplichtingen, financiering, onderhandeling, ...). Ze luisteren naar de doelen die je jezelf stelt en alles wordt gedaan om ze te bereiken.

Wij zorgen voor de details waar u niet aan dacht:

  • Wettelijke verplichtingen : het verkrijgen van PEB-certificaten en elektrische certificering (PV of control), het uitgeven van planningcertificaten (via de gemeente), notariële procedures ...
  • Financiering : hypotheekregistratie, bankorder, vrijgave, kredietbeheerbrug, opschortingsclausule om een ​​krediet te verkrijgen, we zullen ze ontleden zodat u ook de problemen kunt beheersen.
  • Onderhandeling : Snelle authentieke handeling, handtekening van onvoorwaardelijk compromis, langdurig genot van uw eigendom, lopende huurlasten ... We zullen onderhandelen volgens uw beste belang.

Wilt u uw eigendom laten taxeren in Brussel?

Hebt u een woning in Brussel? U wilt het verkopen maar kent de waarde niet? De makelaars van TRIANON INVEST IMMOBILIERE bieden zich aan om de schatting gratis te maken. 

SchatUwEigendom

Gegarandeerd een snelle verkoop tegen de beste prijs, een eerlijke financiële schatting wordt gemaakt door een van onze IPI-gecertificeerde vastgoeddeskundigen. De gratis schatting van uw eigendom gebeurt op eenvoudig verzoek via ons formulier: “De gratis schatting van mijn eigendom door TRIANON INVEST IMMOBILIERE”.

Verkoopt u uw eigendom?
Of het nu een huis, een villa, of een appartement is, profiteer van onze gereduceerde bemiddelingskosten bij de opening van ons bureel in Ukkel.  Neem contact met ons op, we leggen de details van dit uitzonderlijk aanbod en onze manier van werken uit.

U wilt een woning kopen?
U bent hier niet toevallig gekomen ... Hebt u gevonden wat u wilde? Neem in dat geval contact met ons op, wij zullen u begeleiden bij uw aankoopproces en de verschillende stappen toelichten. Nog niet gevonden wat u zocht? Geef ons uw criteria en wij zullen het zoeken.


UW VERTROUWEN MAAKT ONS WAT WE ZIJN: "UW BEVOORRECHTE ONROEREND GOED ADVISEURS"

TRIANON INVEST IMMOBILIERE

Anderlecht

31 Rue du Potaerdenberg, 1070 Anderlecht
+32 2 520 19 00
info@trianon-invest.be

TRIANON INVEST IMMOBILIERE

Uccle

77 Floridalaan,
1180 Ukkel
+32 2 340 37 07
info@trianon-invest.be

Erkend BIV makelaars

BIV 504.240
BTW: BE 0840.462.537
IBAN: BE41 3630 9571 6610
BIC: BBRUBEBB


Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. (www.biv.be)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
RC professionnelle et cautionnement via AXA Belgium SA – police n° 730.390.160